Een professional aan je zij

Automatische administraties

24/7 inzicht

Vaste maandprijs

Hét administratiekantoor van Hengelo

Administratiekantoor gezocht in Hengelo? Je boekhouding uitbesteden? In één oogopslag overzicht van je cijfers? Dat kunnen wij je bieden met onze slimme online oplossingen die administratie eenvoudig en leuk maken.

Digitale administratie

Wij maken gebruik van de meest efficiënte en nieuwste technieken. Onze digitale administratie is een voorbeeld van onze online oplossingen. Natuurlijk bepaal jij de vorm en mate van onze dienstverlening, dus ook de mate waarin jij wensen hebt in digitale administratie en automatisering. We zeggen er wel bij; als je het één keer hebt ontdekt, wil je niet meer terug. Van het inboeken van een factuur tot het aanleveren van gegevens aan de belastingdienst; wij doen het digitaal. Ons administratiekantoor is te vinden in het centrum van Hengelo en in de buurt van het station. Handig toch?

Aan de slag

Er komt heel wat kijken bij het doen van de administratie van je bedrijf. Alles wat wordt vastgelegd zowel op papier als digitaal hoort bij je administratie. De Belastingdienst ziet graag een duidelijk en overzichtelijke administratie. Van kassabonnetjes en kasadministratie tot contracten en andere afspraken. Verwacht wordt dat je als ondernemer al deze bonnetjes en aantekeningen goed bewaart. Je ziet je eigen administratie vast al voor je. Mappen vol met bonnen en papierwerk. Helemaal niet handig. De mappen nemen veel ruimte in beslag en iets 1, 2, 3 terugvinden? Dat kun je wel vergeten.

Aan de slag met de digitale administratie van OAMKB Twente dan maar! Wanneer je ervoor kiest om met onze slimme online archiefkast te werken, geven we je eerst een korte training. Tijdens deze introductie leren we je alles. Geen zorgen! Het klinkt als een hele cursus, maar we beloven je dat er niet veel tijd nodig is om met dit programma overweg te kunnen. Op deze manier kun je de eerstvolgende keer direct zelf alles al. Je zult merken dat het programma erg gebruiksvriendelijk is. Je eigen digitale overzicht zag er nog nooit zo goed uit. Het is heel eenvoudig en eenmaal wegwijs in het systeem kun je bonnetjes van jaren terug snel en makkelijk terugvinden.

Inboeken

Het inboeken van een factuur of van een bonnetje kan heel gemakkelijk door simpelweg het scannen van het papierwerk of door een foto te maken. Vervolgens komt alleen nog het uploaden van het bestand om de hoek kijken, opslaan en op de juiste plek zetten. Weg met handmatig werk. Zonder digitalisering is efficiënt werken niet mogelijk. Kies daarom voor OAMKB Twente. Hét administratiekantoor van Hengelo en omgeving.

Interessant?

Samenwerken met de accountants van OAMKB Twente in de regio Hengelo? Of heb je een vraag of een opmerking over onze accountantsdiensten? Neem contact op via info@oamkbtwente.nl, bel 074-760 18 00 of vul het onderstaande contactformulier in.