Een professional aan je zij

Automatische administraties

24/7 inzicht

Vaste maandprijs

OAMKB Twente: jouw administratieve noaber

De accountants, administrateurs en adviseurs van OAMKB Twente denken aan jouw bedrijf. Wij denken om. Wij denken in online oplossingen. Samenwerken met OAMKB Twente, betekent vandaag nog samen vooruit!

Onze online oplossingen

OAMKB staat voor omdenken in administratie. Automatisering is hét ingrediënt, onze gouden troef, dat ons in staat stelt om onze accountantsdiensten op een innovatieve, slimme en snelle manier uit te voeren. Online en automatiseren zit ons in het DNA en het geeft ons tijd om met jou te sparren. Onze real-time accountancy en boekhouding geven jouw bedrijf meer tijd en geven ons meer tijd voor jouw bedrijf. Wij doen waar wij goed in zijn en geven je daardoor de vrijheid om te ondernemen en te doen waar jij goed in bent. Klinkt als muziek in de oren die online oplossingen, toch?

Online uitbreiden

OAMKB Twente richt zich op jou: de ondernemer in het MKB, van groot tot klein. Klop bij ons aan als je de toekomst van online administratie wel ziet zitten of dit (verder) in jouw bedrijf wil integrereren. Natuurlijk bepaal jij de vorm en mate van onze dienstverlening. Veel behoefte aan automatisering of juist helemaal niet. Wij luisteren. Wij passen aan. Wij nemen de financiële administratie of afdeling van jouw onderneming volledig uit handen en geven advies in eerlijke, begrijpbare taal. 

Aan de hand van vier simpele gouden regels gaan wij te werk:


Professionele partner
OAMKB Twente is hét accountantskantoor voor Hengelo, Enschede, Almelo en omstreken. Met onze accountants en boekhouders heb je directe toegang tot de meest innovatieve kennis en kunde van Nederland op het gebied van accountantsdiensten en administratie. Wij vormen een professionele en gekwalificeerde partner aan je zijde. Jouw financiële noaber.

Voorstander van automatiseren.
Dus automatiseren wij zoveel mogelijk: dat kan bij elke administratie tot 70%! Weg met de fouten, het dubbele werk en de onnodige kosten. Uiteraard bepaal je altijd zelf de mate van onze dienstverlening. Wij luisteren en passen ons aan.

24/7
Automatisering van de administratie betekent dat jouw bedrijf 24/7 inzicht heeft in de financiële situatie. Volledig, up-to-date en een real-time overzicht. OAMKB Twente zorgt dat je kunt vertrouwen op de juiste cijfers, waardoor jouw bedrijf zekerheid heeft in de liquiditeitspositie, doelgericht kan ondernemen en altijd beslissingen neemt op basis van de juiste informatie.

Vaste maandprijs
Geen verrassingen, want er worden vaste prijsafspraken met je gemaakt. Alles inclusief én wij staan altijd paraat. Dus ook tussendoor bellen, mailen, appen. Samen vooruit, wanneer het jou uitkomt.

Interessant?

Klinken onze online oplossingen als muziek in de oren? Bel ons accountantskantoor dan op 074-7601800 of vul het contactformulier in.