Een professional aan je zij

Automatische administraties

24/7 inzicht

Vaste maandprijs

Hét accountantskantoor van Twente

Administratie saai en tijdrovend? Niet op onze innovatieve en slimme online werkwijze. OAMKB Twente is hét accountantskantoor van Twente en vooruitstrevend op het gebied van accountantsdiensten. Online zit ons in het DNA.

Wat doet een accountant?

Niet iedereen mag zich zomaar een accountant noemen. Het is een beschermd beroep en heeft een wettelijke titelbescherming. Simpelweg kunnen twee soorten accountants worden onderscheiden: de MKB-accountants en de controlerende accountants die veelal voor grote ondernemers werken. OAMKB Twente behoort tot de eerste groep; de MKB-accountants. Maar natuurlijk wel het meest vooruitstrevende MKB-accountantskantoor van de regio Twente en omgeving. Wij leveren diensten voor alle ondernemers in het MKB en maken gebruik van real-time accountancy. Het prettige van real-time informeren is dat jouw bedrijf direct inzicht heeft in de financiële situatie. Handig toch? Kies voor een accountant in Twente die slim online werkt en denkt in mogelijkheden. Kies voor OAMKB Twente.

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

OAMKB Twente is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en is vanzelfsprekend gebonden aan de beroepsregels. De accountants van OAMKB Twente zullen altijd integer handelen. Daar durven wij onze handen voor in het vuur te steken. OAMKB Twente is ook onderdeel van de landelijke organisatie OAMKB van accountants, administrateurs, fiscalisten, adviseurs en marketeers die een gezamenlijk doel hebben: MKB ondernemers succesvoller laten ondernemen.

Aantrekkelijke accountantsdiensten

Heb je doorgaans weinig contact en weinig inzicht in je financiële situatie? Vervelend! Met de online accountantsdiensten van OAMKB Twente heb je voortdurend inzicht in je financiële situatie. Niet alleen geven wij je 24/7 inzicht in je cijfers. Wij halen ook interessante informatie uit onze eigentijdse geautomatiseerde administratie met als resultaat belangwekkend advies voor jouw bedrijf. Onze directe en pro-actieve communicatie zorgen voor sparringsgesprekken, waarin we samen de financiële planning en strategie aanscherpen. Je hoeft niet het initiatief te nemen om met ons te communiceren. OAMKB Twente is een accountant die oprecht betrokken is bij jouw bedrijf. Wij reiken de handvaten aan, zodat jouw bedrijf betere beslissingen kan nemen en beter kan ondernemen. We informeren je real-time, het hele jaar door en garanderen je uitsparen in plaats van opsparen. Wij zijn de meest innovatieve accountant in de regio Twente.

Interessant?

Klinken onze online oplossingen als muziek in de oren? Bel ons accountantskantoor dan op 074-7601800 of vul het contactformulier in.