Een professional aan je zij

Automatische administraties

24/7 inzicht

Vaste maandprijs

Crowdfunding aanvragen met OAMKB Twente

Financiering nodig? Bijvoorbeeld voor de verbouwing of inrichting van je bedrijfspand? Of voor het starten van een eigen onderneming? De tijden zijn veranderd, de samenleving is veranderd. Je bent niet meer alleen afhankelijk van de bank. Crowdfunding is een machtige manier om met behulp van ‘de crowd’ genoeg geld bijeen te brengen. OAMKB Twente is het levende bewijs dat crowdfunding werkt. Wij adviseren en delen onze ervaring en kennis in de regio Enschede, Hengelo, Almelo en omgeving.

Specialist in crowdfunding

Wij zijn trots, want wij bereikten een fantastische mijlpaal in Nederland op het gebied van crowdfunding en haalden het recordbedrag van 1 miljoen euro op in 12 dagen. Dit bedrag van 1 miljoen euro is een record voor crowdfunding in heel het land en bewijst dat deze geheel eigentijdse vorm van financieren steeds populairder wordt. Met een groep mensen jouw project realiseren. Wij ondersteunden www.mondygo.nl in het binnenhalen van dit enorme bedrag in een korte tijd en mogen dit project zonder blikken of blozen hét grootste crowdfundingproject van Nederland noemen. Zelf ervaren? Klop bij ons aan en we helpen ook jou op weg met crowdfunding en succesvol ondernemen.

Sterke boodschap

OAMKB Twente onderscheidt zich van andere accountants én wilde de wereld van crowdfunding persoonlijk ervaren. Dat hebben we geweten met onze mijlpaal, maar ook vroegen wij zelf financiering aan. Deze kredietaanvraag van 20.000 euro was binnen één uur beschikbaar gesteld. Leuk feitje: de bank stelde het noodzakelijke kapitaal ook beschikbaar, maar wij kozen bewust voor deze vorm van financieren. Wij willen aan de hand van deze ervaring iedere ondernemer op het hart drukken dat de bank niet het eindstation is. Kun je geen financiering van de bank krijgen? Geeft niks! We hebben vertrouwen in ‘de crowd’. Je start-up of je bestaande onderneming financieren kan op een eenvoudige en leuke manier. Zonder de bank kunnen ondernemers ook succesvol zijn.

OAMKB Twente adviseert jouw onderneming over de meest geschikte vorm van financiering. Welke vorm van financiering dan ook, bijvoorbeeld vroegefasefinanciering (VFF) of financiering in de vorm van crowdfunding, OAMKB Twente helpt je verder. Vroegefasefinanciering is bijvoorbeeld ideaal als je een starter bent met een innovatief idee, een ondernemer in het MKB of academische starter. Deze vorm van financiering is bedoeld om jouw concept zo snel mogelijk op de markt te krijgen. Kickstart jouw plan met de vroegefasefinanciering of met behulp van ‘de crowd’.  Hoe dan ook, OAMKB Twente adviseert. Samen vooruit, samen succesvol.

Interessant?

Klinken onze online oplossingen als muziek in de oren? Bel ons accountantskantoor dan op 074-7601800 of vul het contactformulier in.