Een professional aan je zij

Automatische administraties

24/7 inzicht

Vaste maandprijs

Salarisadministratie uitbesteden

Het is een maandelijks terugkerend tafereel en het is tijdrovend: salarisadministratie. Dat wil je niet als ondernemer. Wij nemen het je met plezier volledig uit handen en zorgen voor een maandelijkse correcte afhandeling. Wij zorgen voor werkplezier bij ondernemers. Hét uitgangspunt van onze online oplossingen.

Online salarisadministratie

We worden keer op keer blij als iemand vraagt om een voorbeeld van onze digitale oplossingen, want online salarisadministratie mag niet missen in dat rijtje. Geen papieren loonstrookjes, maar alle jaaropgaven en loonstroken online. We doen daar een schepje bovenop, want zijn slim online. De complete digitale HR-omgeving heb je altijd bij je op desktop, tablet en smartphone. Alle personeelsgegevens en arbeidsovereenkomsten bewaar je met deze module centraal. Je kunt inzoomen tot op het kleinste detail en makkelijk gegevens terugvinden in de digitale personeelsdossiers. Het is als het ware een digitale archiefkast met al het papierwerk op de juiste plek en 24/7 beschikbaar.

Met de handige app heb je als werkgever en als werknemer altijd alles up-to-date. Loonstrookjes kunnen makkelijk en snel tevoorschijn worden gehaald. Vakantieopbouw wordt automatisch geregistreerd en werknemers kunnen met de app zelf vakantiedagen opnemen of verlof aanvragen. Goedkeuring geven doe je als werkgever waar je ook bent en de app werkt alles automatisch bij. Dat is nog eens innovatieve administratie. Slim en handig!

Voordelen online salarisadministratie

De voordelen van online salarisadministratie hebben hierboven al haarfijn uitgelegd. Maar wat vinden wij het toch prettig dat wij totaal papierloos te werk gaan. Online heeft veel voordelen en dat bewijst zich keer op keer. Online loonadministratie is prettig voor zowel werkgever als werknemer. Even snel het loonstrookje erbij pakken? Niet meer zoeken door stapels mappen met papierwerk. Maar pak de app erbij en zoek makkelijk op naam en datum. Online zit ons in het DNA. Wij zijn voorstander van automatiseren en garanderen dat je altijd de nieuwste techniek tot je beschikking krijgt. Gaat het jouw allemaal de pet te boven? Dan laten we het gas iets los. Je bepaalt zelf de vorm van onze dienstverlening en mate van bijvoorbeeld automatisering. De ene klant heeft veel behoefte aan automatisering, de ander minder of helemaal niet. We luisteren en passen ons daarop aan.

Interessant?

Klinken onze online oplossingen als muziek in de oren? Bel ons accountantskantoor dan op 074-7601800 of vul het contactformulier in.