Een professional aan je zij

Automatische administraties

24/7 inzicht

Vaste maandprijs

OAMKB Twente, je partner in crowdfunding

Je hebt financiering nodig en wil graag gebruikmaken van de mogelijkheden van crowdfunding? OAMKB Twente weet precies hoe het werkt en heeft persoonlijke ervaring met het starten van een crowdfunding. Voor al je vragen over crowdfunding kun je bij ons terecht. Wij geven advies en helpen met je aanvraag. OAMKB Twente is je partner in crowdfunding.

Crowdfunding starten

Crowdfunding is een uitermate geschikte manier van financiering om welk project dan ook op weg te helpen. Een leukere manier kunnen wij niet bedenken. Crowdfunding is geschikt voor iedere ondernemer, groot of klein. Start-up of niet, crowdfunding kan altijd. We helpen je daarom met ontzettend veel plezier met bijvoorbeeld het kickstarten van je project of onderneming en het aanvragen van crowdfunding op een platform. Wij hebben vertrouwen in ondernemers en vertrouwen in deze vorm van financiering!

Crowdfunding advies

Crowdfundingcampagne laten slagen? OAKMB Twente geeft je het beste advies op het gebied van crowdfunding. Wij hebben ons eigen accountantskantoor gefinancierd door middel van crowdfunding. Een ervaring om nooit meer te vergeten. In een uur tijd hadden genoeg investeerders zich al gemeld om de financieringsaanvraag van 20.000 euro vol te krijgen. Wij maakten gebruik van het platform Geldvoorelkaar.nl en kunnen niets anders dan met lof over het platform spreken. Waarom wij gebruikmaakten van crowdfunding hoor ik je denken. We wilden ons bedrijf kickstarten op een eigentijdse manier en met een duidelijke boodschap naar zowel banken als ondernemers. Hoewel banken ons ook wilden financieren, bleek crowdfunding op vele manieren de beste, prettigste en snelste route te zijn. Tevens was het rentepercentage vergeleken met de bank veel voordeliger. Bij de bank betaalden we 11 procent rente. Nu betalen we 8 procent rente en lossen we af in vier jaar tijd. Geen tijdrovende en zware weg via de bank, maar een geslaagde campagne via de simpele en leuke wijze van crowdfunding.

OAMKB Twente is de meest vooruitstrevende online accountant van Twente en wilden zelf het crowdfundingproces van begin tot eind ervaren. Onze boodschap is duidelijk: starters kunnen ook zonder bank succesvol zijn. Dat is al vele malen bewezen. Ben jij de volgende die het bewijst? Wij hebben vertrouwen in ‘de crowd’.

Interessant?

Klinken onze online oplossingen als muziek in de oren? Bel ons accountantskantoor dan op 074-7601800 of vul het contactformulier in.